Levertijd & verzendkosten

Levering

Ik doe zorgvuldig mijn best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, probeer ik de volgende dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het mij echter om dit na te komen, soms duurt het een dagje langer, maar je hebt je bestelling uiterlijk na drie dagen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van POSTNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag na verzending tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

 

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Ik zal altijd proberen de pakketten in zo'n klein en licht mogelijke verpakking te sturen, dit scheelt gewicht en spaart het milieu. De verzendkosten bedragen:

€0,83 voor bestellingen die door de brievenbus passen tot 20gram
€1,66 voor bestellingen die door de brievenbus passen tot 50gram
€2,99 voor bestellingen die door de brievenbus passen tot 100gram
€3,49 voor bestellingen die door de brievenbus passen tot 350gram

Zwaardere bestellingen en bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakket verstuurd. De verzendkosten bedragen dan €6,50.